uFeel.me
Утро ли?!
Автор: nella_gold,  14 март 2012 г. в 07:19 ч.
прочити: 229

Тази късна луна...

Пак се блещи

 в стъклото,

доволна.

Че съсипа нощта ти.

Ще съсипе и

утрото.

И почти... да е два...

А се взирам

във нея неволно.

Тази нощ

нейде потулих съня.

Хладни,

мислите в мен вегетират.

И на пръсти

броят се звездите.

Спиш? Или просто

очакваш да... съмне?!

Няма как!

Няма...

Твойто утро потъва...

Във мрак, непробудно.

Няма утро,

няма...

Няма как...

А луната се спуснала,

и ме гледа

намръщено.

Сякаш знае,

че за теб

няма утро,

което да...

съмне.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me