uFeel.me
Утринни контрасти
Автор: Довереница,  18 юли 2010 г. в 13:03 ч.
прочити: 421
 

Така е тихо... Слънцето със нокти

подрасква по стените на затвора си.

А птиците в гнездото си говорят -

обсъждат имената на отрочетата...

 

Така е тихо... Капчици увиснали

по края на листата си избират

за приземяването най-добрата писта

с гаранция за сигурно пристигане...

 

Две мравки спорят върху правото на собственост

и ползата от опаковката за дъвки...

Врабчетата примамва с гладен поглед

котакът и с опашката помръдва...

 

Сърцето на съседското момиче

тиктака със последното сънуване,

в което срещна принца от мечтите си.

Докосна го и даже го целуна...

 

Така е тихо... Всъщност беше... Беше...

Но плисва музика и шумно известява,

че любовта е случай много спешен

и не желае в тишина да се удави...

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me