uFeel.me
Утринна приказка
Автор: assa,  23 февруари 2011 г. в 10:48 ч.
прочити: 224
Красива утринна приказка
и в нея изгря светлина,
като в малка дъждовна капчица
отрази утрото пролетта.

И в душата ми стана
прохладно и чисто,
топлина по тялото ми разля,
две ръце от небето протегнати,
букет цветове подари в утринта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me