uFeel.me
"Утрин край морето\" (The Last Wish & Womanly)
Автор: womanly,  10 юни 2010 г. в 16:36 ч.
прочити: 381
(The Last Wish & Womanly)

Топи се като лед
на звездите тишината,
на пръсти - упорито,
пристъпва веч зората...


Хоризонтът заблестява
обагрен с различни цветове,
С настъпването на зората -
разкриват се, нови светове...

Облаци преливат в багри и искри,
слънцето зад тях наднича -
отразяващо се в огледалните води
на морето, което с прилива започва тихо да шепти...


В дъха на прилива разнася се аромат,
въздухът, изпълва се със свежест.
Вълните игриво заливат пясъчния бряг,
създавайки неволно, неописуема прелест...

Птица в полет се понася
над безкрайността от морска шир,
с песен радостта си да е жива тя възнася,
с криле свободни вещае вечен мир...


Сърчицето й, с доброта изпълнено,
тупти в ритъм - с мелодията на песента...
Пулсира във вените му кръвта жизнено,
сбъдвайки мечтите - на не една човешка душа...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me