uFeel.me
Утре
Автор: solar,  23 юни 2011 г. в 00:00 ч.
прочити: 166
никой ден не е като
утре...
вчера
трепна пламък на свещ
мъждукащ
но сърдечен като гост
разкъсва минало
в загадка
на прясно кафе
с изчезващ дъх...
искам сънят да продължи
дори с кошмарите - има те
няма те
а те са символи - само думата
не е
покой -
настъпвам я
остава под краката ми
с изгубен смисъл
без смисъл
...само скепсис

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me