uFeel.me
Утъпкани радости (безсъюзно)
Автор: zlati_ival,  5 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 510
Утъпкани радости.
Тръгнали думи.
Поройно нашествие,
чакани дни.

Изпразнени погледи.
Хлъзгави длани.
Вярващо пити
отровни води.

Прииждащи шумно.
Резливи признания.
Рисуващи грапаво
пробити мечти.

(Прибрани са струните).
Дали ще прогледна?
Дали?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me