uFeel.me
Усмихни се
Автор: dureto88,  24 май 2009 г. в 19:03 ч.
прочити: 414
Когато загубиш нещо, което си обичал
и срути се целия ти живот.
Усмихни се макар да не ти прилича
на черните дрехи, крачейки към нечий гроб.

Когато загубиш любовта си
и лицето ти обляно е в сълзи,
усмихни се напук на тъгата си,
красиви пак да бъдат твоите очи.

Когато нещо не върви както трябва
и късмета изплъзне се от твоите ръце...
Усмихни се, защото само усмивката успява,
да дари нови надежди на едно сърце! Smile

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me