uFeel.me
Усмихни се
Автор: ^eLeNa^,  24 юли 2013 г. в 12:19 ч.
прочити: 251
Усмихни се, когато слънцето изгрее!  
Усмихни се, защото се събуждаш!
Времето ти тук е неопределено,
и има смисъл всеки ден, когато се пробуждаш!

Отвори очите си за малките моменти,
отвори сърцето си за всяка капчица любов!
И прости веднага всички малки грешки,  
защото може да е късно, когато си готов! 

Подмини с усмивка тъжните моменти, 
избърши с дланта си тежките сълзи! 
Животът е подарък и всеки ден е ценен, 
дори и дните, в които те боли. 

Усмихни се, имаш шанса да живееш днес! 
Събуждай се с усмивка всяка сутрин. 
Живей сега, защото 
не знаеш дали ще има утре...
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me