uFeel.me
Усмихнaто небе
Автор: smile1,  4 юли 2011 г. в 18:27 ч.
прочити: 343
Усмихнато и светло небе -
слънцето влюбено трепти.

Бели облачета се скриха сърдити,
душата ми \"обич\" шепти.

Подслаждам с целувка кафето -
усмихнати четири очи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me