uFeel.me
Усещане
Автор: ada_ilina,  11 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 519
Горях и догорях!

И пак предадена и наранена.

И чуждите лъжи прозрях.

От чуждите игри пак уморена.

И пак разлюбвана и пак обичана.

И пак обичаща единствено Нощта.

И пак желана и отричана,

във спомените нечии за Деня.

Отново победен и победител.

Отново и усмивка и сълза.

И пак ранена, но и пак лечител.

Отново радост, но пък и тъга.

И пак намерена и пак изгубена.

И истинска и нереална пак стоя.

И пак от чуждите погубена

и възродила се от пепелта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me