uFeel.me
Употребена
Автор: az20sam,  31 март 2013 г. в 09:20 ч.
прочити: 90
Без да ме обичаш, спря се на мен,
избраница била сам за твоето легло.
Не само вечер, а и всеки ден,
ме търсеше за щяло и не
щяло.

Употребена бях многократно,
долен подлец си ти.
Мислеше, че това, което правиш е сладко,
но ще ти загорчи, повярвай ми.

Сега аз ще злоупотребя,
ще бъда твое подобие.
Сега е мой ред да наранявам,
ще предизвикам в теб страдание.
ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me