uFeel.me
Унижение
Автор: Seccretgerry,  19 юли 2013 г. в 22:56 ч.
прочити: 169

Тя обича да мачка и мами,
обича да си служи с измама.
Да те унизи - за нея е приветствие,
да те потопи - нищо и никакво бедствие.


Тя те жули с остри думи,
натяква колко си виновен,
че допуснал си ти грешка,
която не била човешка.


\"- Не!\" - казваш с тон висок,
искаш своя си живот, 
да се отървеш от тези клетви,
повтаряни през годините ти сетни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me