uFeel.me
Уморих се...
Автор: argonyk,  30 март 2011 г. в 16:30 ч.
прочити: 186

Уморих се да пиша писма неизпратени.

До съмнало да се пилея в мастило и дим.

Язовирна стена на сълзи неизплакани -

единствено на себе си да съм необходим.

 

Да бъда скитник вечен, Вечността пребродил -

без посока и път, с торба надежди овехтели. 

Макар и страховете си да съм преборил -

такива като мен къде ли биха ги приели...

 

Уморих се да държа писалката артритно.

Да ме събужда тишината с писък истеричен.

Капризите отляво все да са във такт - аритмия.

С кръв маврудена да избледнявам анемично.

 

За такива кранти уморени, като мен,

трябва Времето да си измисли друго време...

Късно е за срещи. За годеж съм пременен -

девойката с косата за любовник ще ме вземе...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me