uFeel.me
Умора...
Автор: alims,  23 януари 2010 г. в 15:04 ч.
прочити: 396
Изморих се
да вярвам в химери...
Изморих се от толкова фалш,
чакани и неслучили се чудеса
уморена от нещото,
наречено живот!
Изморих се от всичко
от себе си дори!
Нямам право да се отказвам?!
... кой реши това?
Боли, но има ли значение,
да наранявам нямам право!
Случва се без да го желая.
Душата ми кърви
… стига вече
Не искам…

Изморих се!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me