uFeel.me
Умираме бавно
Автор: savi_90,  11 юни 2010 г. в 22:31 ч.
прочити: 368
Умираме бавно,
дори и без да разберем
макар и осъзнавайки
живота недоизживян.

В трудности житейски,
драпайки в калта
ранени молим се
за глътка чистота.

С издрани колене
прохождайки умираме
от болка видимо невидима
таена във душите ни.

Усмихвайки се вечно
под маска скрили сме,
неволите, съдбите си
влачейки след себе си.

Умираме бавно,
дори и без да разберем
защо животът ни
така е бил пак отреден!


                                 11.06.2010г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me