uFeel.me
Ултиматум
Автор: meri4ka,  24 юни 2011 г. в 15:02 ч.
прочити: 156
На Г. и А.


Наивнико, поете,
пиши, догдето
мечтите огнени
се блъскат
в паметта ти,
така и царството
ти идва.


Пиши, догдето
спомени раздират
света ти сигурен
и мозъчните
клетки,
повикали и музата,
и лира...


Пиши, догдето
слънцето ти свети,
пиши за нас,
за другите...
Обичам те,
макар наивник,
...цвете...


Ала наивниците,
цвете, с души
свободни са, зове ги
полета, и птиците -
в небето.
Пиши, наивнико,
пиши, поете!!!


18.05.2006 год.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me