uFeel.me
Улиците на града
Автор: beibi,  16 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 342
Ненадейно,
препънах се и паднах,
незная,
да се смея или плача.
Казват с десен крак,
било на добро,
а с левия отивало към зло.

И какво ли значение,
може да има всичко това,
когато си се отзовал,
там долу в калта.

Седиш из мърлян,
подпрял с две ръце глава
и се чудиш и маеш,
кой е виновен..........?,
за дупката и калта.

Но....виновните все ги няма
и друго на тебе не ти остава.
Изправяш се, ако можеш,
изтупваш се от калта
и с гордо вдигната глава,
продължаваш по улиците на града.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me