uFeel.me
Ухаеш ми на водни боички...
Автор: yCMuBka_Ha_aHreJl,  8 август 2008 г. в 11:48 ч.
прочити: 390
Ухаеш ми на водни боички… На морско синьо…
Такова силно, ярко… биещо със смело сърце…
Настаняваш се бавно, с лека стъпка в ума ми…
И превземаш света ми… чрез моите ръце…

Рисуваш ме с онази любовна песен…
Върху кожата ми стъпки от пясъка оставяш…
И ме гледаш… очите ти са четки и моливи…
Аз съм твоят лист… върху мен чувствата си ти изливаш…

Пееш ми чрез чувства и копнежи…
Чрез ръцете ти… чрез мечтите…
Криеш се… не искаш никой да те забележи…
Искаш да се срещнат две по две сълзите.

И плачеш… плачат ръцете ти… чакащи любовта…
И мечтаеш… с думите… изричани бавно и красиво…
Искаш… не от разум… а от душа…
Да ме докоснеш.

Твоя бях… преди… тогава бях картина…
Твоя съм сега… такава… песен… мила…
Твоя ще бъда… стих отронен от есента...
Завинаги твоя… ухание, което те топли… през нощта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me