uFeel.me
Удавник
Автор: Valens,  18 юли 2011 г. в 10:30 ч.
прочити: 253

Луната днес прилича на сълза,

заседнала в окото на удавник...

изгубил вярната следа...

намерил я в реката хладна.

 

Луната днес прилича на любов,

мечтана и недостижима...

Водата се превръща във покров,

обичаща омайно с тиня.

 

Милваща лицето с шуми,

желания венец от лаври,

в ушите му измамни думи

танцуват с пеещите ларви.

 

Луната днес прилича на... какво?

Кого е грижа на какво прилича?!

...осъмна недокоснато легло,

не чуто бе жадувано „Обичам те!“...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me