uFeel.me
Ученичка (2)
Автор: janker,  6 юни 2011 г. в 18:43 ч.
прочити: 565
Ученичка красива и ученолюбива.
Тръгна сутрин рано, за даскало тя бърза,
с раница на гърба и закуска в ръка,
бърза ли, бърза.
Звънец звъни, учениците зове.
Часове започват,
изпити и уроци предстоят.
Учиниците четат,
тройки да изкарат,
за шестици те не мислят.
Ученичката красива,
с загадъчна усмивка,
всичко тя чете, всичко знае,
и шестици получава.
Даскалото свърши,
матури предстоят, темата е трудна.
Как ли те ще издържат?
Ученичката красива,
всичко тя чете, темата я знае,
изпита тя издържа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me