uFeel.me
Участ
Автор: bizcocho,  11 март 2009 г. в 18:43 ч.
прочити: 435
Всеки сам кръста понася,
но все някой за нас го боли,
една сълза се изплаква от мрака,
вперени в нас са очите добри.

И всеки прегърнал за себе си кръста
протяга към нечий ръце,
да поеме от тежест, под която се пръска
от удари обично сърце.

Но своята участ сам всеки си носи
и тръни намества си сам...
В живота ми таз странна, нелека голгота
не искам на друг да предам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me