uFeel.me
Убий ме
Автор: nella_gold,  6 декември 2011 г. в 06:30 ч.
прочити: 244

Убий ме - със мълчание - до гроб...

Накарай ме със теб да замълча.

Когато се наситиш на живот,

накарай ме... след тебе да вървя.

 

Убий ме - със измамени мечти.

Накарай ме до край да изгоря.

Зазидай ме - във пясъчни стени,

а после... с много обич ме открий!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me