uFeel.me
Убити мигове
Автор: Елишка,  13 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 416
Угасна Слънцето.
След него вярата.
Звезди валят като
градушка, пръснати.
Безумни гласове
във хор припяват ми.
Подритвам в себе си
недосъбрани късове.


Убих си всичките
родени мигове,
едва надали вик
между любовите.
Погребах ги грижливо
в свойте стихове.
(За предпочитане са
пред затворите),


където винаги ще
са неизживяни,
нахално вкопчили се
във решетките,
забравени от мен -
криворазбрани...
И някога ще помнят
само клетките.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me