uFeel.me
УЗРЯЛА ТИШИНА
Автор: toti55,  24 юли 2012 г. в 07:40 ч.
прочити: 493
Зачева вечерта.
Чашата е празна,
но космодрум не е,
разхвърляни са мигове ...
и не, не търся бисери,
не търся и присъда,
а смисъл само -
да се разбера
и себе си да бъда.


.         

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me