uFeel.me
***УТРО-СВЕЖО
Автор: edelvais,  18 юли 2011 г. в 07:04 ч.
прочити: 250
***Утро – слънчево,
свежо, сияйно.
В душата ми
пламъче – нежно,
чаровно, омайно.
В очите ми
птица – пъстроцветна,
в свободен полет.
В ушите ми
песен – вълшебство,
с уханието на цъфтяща пролет.
Обичам утрините,
в които свободно летя,
в които дишам леко,
в които ефирно трептя,
а в душата ми е уютно и меко.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me