uFeel.me
УТРА В ГОЛЕМИЯ ГРАД - МОМИЧЕ ХРАНИ ГЪЛЪБИ
Автор: aza_9,  6 септември 2012 г. в 07:31 ч.
прочити: 236


Сънено още слънцето наднича,
не топли, но свети над вече будния град.
Едно младо момиче в утрото тича,
гълъбите да нахрани на големия площад.

А вятърът го причаква и аплодира шумно,
развява пъстрите му поли и коси,
засипва го с разноцветната есенна шума,
играе си с него и се весели.

Момичето ръце разпери и се завъртя,
затанцува валс с гълъбите бели
и с пъстрите есенни листа...
Усмихнати хора, за миг са поспрели.

От кафенето жадно го гледат мъжки очи,
омагьосва ги красивата гледка
и всяко мъжко сърце бързо, бързо тупти,
но нехае за тях младата кокетка.

aza_9

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me