uFeel.me
УМОРИХ СЕ***
Автор: linapaint,  16 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 892
Уморих се, от живота !
Искам да заспя и да не усещам,
болката в ноща.
Уморих се, да обичам,
без да чуствам любовта!
Уморих се, вечно да ме мразят,
без да мога аз самата да отвърна на това.
Искам да заспя,
да съм в рая като ангел да лета.
Искам да забравя за безброи неща,
да не ме наляга тая самота!
Времето напредва, мислите летят ...
че какво ли още чака ме в този път....
Искам да остана както съм сега,
всеки да ме помни с огромна доброта.
Младостта не помня тя премина кат стрела,
не че веч съм стара, но усещам....
Дали да я дочакам с гордо вдигната глава!
16/09/2007/ Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me