uFeel.me
УМОРЕНИТЕ ХОРА
Автор: taniatanina,  23 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 426
Умората мълчи в очите
на падналите от конете!
Вий запалете пак лъчите
в очите днеска,що не светят!

На падналия дай ръка!
На тъжния се усмихни!
Раздай им своята душа,
в бедата ти ги подкрепи!

И нека пак да се засмеят
усмивките, що днеска тлеят!
И нека ярко заискрят
сърцата с всеки вечен път!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me