uFeel.me
УЧИЛИЩЕ,СПОМЕН СКЪП
Автор: lady_1,  5 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 467
УЧИЛИЩЕ, СПОМЕН СКЪП

Обичам много моето училище,
въпреки ,че не всичко в него е наред,
купона винаги е на шест,
дори на изпити и на контролни.
Обичам да ходя на училище
не защото обичам много да уча,
а защото без съучениците ми
денят ми ще бъде доста скучен.
Може учителите да не са много добри
и да ме сполитат хиляди беди,
но в училището си има и своите
незабравими мигове и дни.
Това са най незабравимите години,
въпреки ,че не го разбираме тогава.
Училище-спомен скъп, уви
не можем да върнем времето назад.
затова докато си ученик ,
недей да пропиляваш
тез хубави години,
като мразиш един или пък
друг учител .

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me