uFeel.me
Тя
Автор: beibi,  6 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 596
Замина си...гола и боса,
Тя,неверницата Любовта!

Неприкосновена зона била,
а паролата е само една
това е обичта.

Не влезеш от първия път,
опитай пак,втори,трети..!

Когато я отключиш,
постарай се в сърцето си
да я заключиш.

Но сбъркаш ли помни...,
омразата ще те вледени.

А ТЯ,неверницата,Любовта
ще се изпари сякаш не е била.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me