uFeel.me
Тя
Автор: Death_unlimited,  28 септември 2008 г. в 00:12 ч.
прочити: 297
Болка прониза ми сърцето
и всичко в миг се завартя
най-ценното ми бе отнето
от мене си замина тя

Тя всичко бе за мен
само нея имах на света проклет
за мене беше нощ и ден
едничка радост във живота клет

За нея само аз мечтая
да се върнне пак при мене тя
но каде е аз не зная
от мене отлетя

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me