uFeel.me
*Тя*
Автор: mega_char,  7 август 2010 г. в 18:54 ч.
прочити: 579
Отронени сълзи...
сякаш есенни листа.
Вятър в тъмните коси...
танц играе през нощта.

Две очи красиви...
тъмни са сега.
Две ръце от студ...
замръзват под дъжда.

А тя, свела поглед натъжен,
боса броди из града.
Дъхът и секва уморен...
Капки пот се стичат по гърба.

Сърцето свито като камък...
безчувствено отляво и стои.
Някой бе откраднал топлия му пламък...
На прах разбил всичките мечти.

Бе готова всичко да прости...
И това, че като сянка броди по света.
Обич безгранична носеше в очите,
а като остаряла кукла бе захвърлена сега...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me