uFeel.me
Тя е силно момиче
Автор: Принцеса Променанде,  26 август 2012 г. в 17:57 ч.
прочити: 407

Тя без него дори не живее..

Просто диша  в лилав полумрак

Гледа дълго, претърсва звездите

със усмивка на тъжен хлапак.

Търси огънче. Сякаш от пура.

И ръждивите къдри в небето.

Няма сълзи. И дъжд не трополи,

а тревите умират в полето.

Тя не може да диша. Преглъща.

Хапка хляб. И горчиво кафе.

А в антрето – якето старо,

като болно и сляпо кутре.

Тя е горда. Отскоро не плаче.


Сто не казани думи болят.

Казвай момиче, прошепвай ги !

Ще ги чуят на горния свят...

А пък нощите дълги са. Вечност.

На разсъмване още боли...

Кой пробива в сърцата ни дупки

и ги кърпи, когато реши..?

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me