uFeel.me
Тя е болка...
Автор: linapaint,  6 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 608
Мога да обичам
- ако знам кога!?
Вчера, днес или утре...
`
Мога да обичам
- ако знам кого!?
Теб или този, който е до теб...
`
Мога да обичам
- ако знам къде!?
В ада, в рая или тук, на този свят...
`
Мога да обичам
- ако знам как!?
Със сърце или с лицемерие навред...
`
Мога да обичам
- ако знам защо!?
И защо ли пак да бъда наранена...
`
Кога, кого, къде и как
- мога да обичам!!!
Но защо!?
`
Не разбирам смисъла от любовта
- тя е болка в моята душа...
``````````````````````````````````
06/06/2008/Lina

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me