uFeel.me
Тя боли!
Автор: linapaint,  4 август 2008 г. в 21:25 ч.
прочити: 842
Защо ми е любов?
Тя боли!
От нея - раждат се сълзи
и сърцето ми кърви!
`
Защо ми е любов?
Тя боли!
Ръцете не усещат,
че някой ги държи!
`
Защо ми е любов?
Като че ли
не дорастнах,
не дочаках,
да отвори моите очи
- но без сълзи!
Да докосне,
моето сърце
- но без кървави следи!
`
Защо ми е любов?
Тя боли!
Но за приятели добри,
бих приела любовта!
Нека ме боли!
Нека и сърцето ми кърви,
само да е от любов!
`````````````````````````
04/08/2008/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me