uFeel.me
Тя, Лудостта
Автор: MariaY,  12 юли 2013 г. в 17:04 ч.
прочити: 296

Тя, лудостта е нормална, почувствана истински.

Тя е с име: Възможност, Свобода и Любов.
Не в лудостта скрити са човешките липси,
а в това да си затворник-роб до тленния гроб.

Тя, Лудостта идва с изгрева в новия поглед,
в който всички са братя, сестри. Не делят небеса.
Те, небесата на всички се сливат в небитието.
Само този, който има небе \"притежава\" света.

Той, светът се крепи все още на лудите.
По-живи и от най-праведния невселенски закон.
И какво? Все още на Лудостта ли се чудите?
Небето е Лудост. Тя кацна с целувка... и при теб 
в душата ти - дом.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me