uFeel.me
Твоята целувка!
Автор: linapaint,  2 юни 2009 г. в 20:09 ч.
прочити: 950
От  твоята  усмивка, 
срамежливо  наведох  глава!
Ръката  изтръпна  неволно,
не  знаех  на  къде  да  вървя!
 
И  в  този  миг  -  мълчание,
гледах  неволно  света...
Луната  докоснах  тъй  смело,
погалена  от  звезди  в  нощта...
 
Погълнах  целувката  страстна!
Без  да  искам  -  познах  любовта!
От  твоите  устни  горещи,
все  още  усещам  света!
 
На  твоята  целувка  -  отвърнах!
Прегърна  ме,  поведе  ме...
Омаяна,  щастлива,  летя...

```````````````````````````
02/06/2009/   Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me