uFeel.me
Твой...
Автор: robertsmith,  22 ноември 2012 г. в 07:26 ч.
прочити: 298
И в твоите топли ръце
ще намеря
секундите воля
минутите страст
часовете призвание
ще имам дъжда
на невръстното ти упование
в моята смелост
да бъда добър
да бъда щастлив
да помня годините щедрост
в ръцете ти
в преспите
любовен сняг
изгонен от никъде
приет в себетърсене
загубен в гласа ти
завинаги искан
завинаги сам
измислен
осмислен
предъвкан
но истински
твой...

28.o9.2007

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me