uFeel.me
Творя свой мир
Автор: tinarosivoice,  8 март 2013 г. в 15:33 ч.
прочити: 254

Потапям се в изгрева на слово
и в залеза му се топя отново...
Творя свой мир божествен
в свят бурен и съществен...
Решена съм да устоя,
хармония да сътворя,
дано ми стигнат силите
да бъда вярна в римите
дълбоко да се потопя
и никога да не заспя 
да плувам още и да чувам.
Сама, което нарисувам,
окъпано от светлина...
искрящи капчици роса...
И искам да остана будна
да чуя всяко малко чудо...          
  
             
       


   

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me