uFeel.me
Твоето последно 'Ти'!
Автор: blackmirror,  29 януари 2009 г. в 15:40 ч.
прочити: 274

 

Ти! Магията и аз...

Смях от сълзи. В Отчаяние.

Мигове! Минути! Час?

Болка! И страдание...

 

Ти! В мъгливите очи,

Улици! Копнежи! Път

В моята душа върви...

Любовта. Целувка. Смърт!

 

Ти! Бодлите и пръстта...

Кръв изцапала във мен.

Мъртви спомени! Цветя!

В гробницата. Няма ден...

 

Ти! Магия и съдба

Не преплитай! Развържи -

Мигове! Открили: Тя...

В любовта... Смъртта... и Ти!

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me