uFeel.me
Тук съм
Автор: ivosla,  14 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 457
(на приятелите ми)
В живота всеки има труден миг,
когато се нуждае от приятел.
Приятелю, дочул днес твоя вик,
аз идвам – мъничко почакай.
В сърцата ни събрала се е – знам –
премного мъка, наноси отровни.
Не искаш ли да седнем там –
под тез’ дървета мъдри и вековни?
Желая днес да бъда твой –
да си говорим, без посока да вървим.
Ръката ми вземи във своята
и нека двама болката да поделим.
Душата ти измръзнала аз искам
със своя сетен дъх да сгрея.
Приятелю, до теб съм, не плачи!
Не искаш ли да ти попея?...
Аз искам да прогоня този мрак
и светлината във очите ти да върна.
Приятелю, аз днес до теб съм пак.
И тук съм просто...за да те прегърна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me