uFeel.me
Тук съм
Автор: argonyk,  16 юли 2011 г. в 10:14 ч.
прочити: 130
Тук съм.
... И нека лицемерът да мълчи,
оплел се във интриги безконечни...
Преглъщал съм обиди,
трижди по-горчиви
на този Свят,
съсухрен от човечност.
Препъвах се във ниски храсталаци,
растящи в прашното 
на пътя стръмен.
Събрали след горуните овации,
се кичеха дори с венеца трънен...
Тук съм.
И корени пуснах дълбоко.
От много бури моят лоб е набразден.
Аз хората не гледам от високо,
посрещам ги с усмивка, с \"добър ден\"
Тук съм.
Като бай Димитър живея.
Не мога маскарадно да извивам
и песните си по човешки пея,
псувам,
по някога се и напивам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me