uFeel.me
Трябва ми...
Автор: mari_et,  29 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 900
Трябва ми
спокойствието на кръчмарят
с което пълни чашите.
Трябва ми
не оправданието в тях
а лудостта.
Додето пиша
със тревога на пияница
погледнал празна чаша.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me