uFeel.me
Трябва да затворя вратата
Автор: Kat,  7 февруари 2011 г. в 17:49 ч.
прочити: 352
Трябва. Трябва да помръкна.
Трябва. Трябва да изгрея.
Трябва. Трябва да замлъкна.
Трябва после да запея.

Трябва. Трябва, но тежи ми
бремето на моя ум.
Трябва. Трябва да е тихо,
но дочувам вечно шум.

Шумна. Шумна е вратата,
дето трябва да затворя. 
Дето... някой е оставил
на върха на мойта воля.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me