uFeel.me
Трудно ми е да изричам...
Автор: linapaint,  16 юли 2008 г. в 12:42 ч.
прочити: 740
Говори ми,
ще те слушам!
Дълго чаках този миг...
Говори ми,
ще те слушам!
Не заспивай
- грешен ли си ти пред мен...
`
Говори ми,
ще те слушам!
Сега си тук,
и миналото ще изтрия
- с твоята любов за нов късмет...
`
Трудно ми е да изричам
тази думичка "Любов"!
Как боли ме, че не я усещам
- та някои знае ли я,
и как изглежда!?
`
Говори ми,
ще те слушам!
Истината говори...
От лъжите веч изстивам
- вярата ще ме възроди...
`
Говори ми,
ще те слушам!
Знам, че свикнах,
да не виждам своите мечти!
`
Говори ми,
ще те слушам!
Само истината ми кажи...
```````````````````````````````````````````````````````
15/07/2008/ Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me