uFeel.me
Трудно е да си жена
Автор: kisssa,  28 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 512

Трудно е да си жена

и като стълб живота да крепиш,

на бурите житейски,

ти, жена да устоиш!

Трудно е да си жена,

Да вдъхваш нов живот,

Да носиш черната забрадка,

Да даваш порив нов!

Трудно е да си жена

И като есенни цветя,

Ти да не увяхваш

И да няма зима в твоята душа!

Трудно е да си жена

И на мъж зъл ти да слугуваш,

Да се бориш за вечна доброта

И все да търсиш любовта!

Трудно е да си жена,

Обич, ти всекиму да даваш,

Да бъдеш светлина,

Да си луна в нощта!

Трудно е да си жена

И за всичко подло,ти да страдаш,

Да промениш света

И от грешки да не бягаш!

Трудно е да си жена,

Да си вярната съпруга,

Да си майката добра!

ДА! Трудно е да си жена!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me