uFeel.me
Три
Автор: lucia sotirova,  12 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 368
По три кафета пият туарегите:
първото - сладко като любовта,
второто - горчиво като живота,
а третото - силно като смъртта.

Ако напусна твоя ден пустинен,
не си ми дал частица от нощта.

В напръстници поднасят туарегите
на своя пътник-гост кафето тайнствено.
Ако за теб аз съм случаен гост
и като пътник си отивам -
не си ми дал любов.

В напръстника на твоята душа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me