uFeel.me
Тревата нищо не помни...
Автор: ЛиРа,  27 ноември 2008 г. в 15:58 ч.
прочити: 385
Тревата нищо не помни,
попитай белите камъни.
Падаха нощи огромни.
Душата мразеше тялото.

Скубех опашки на дяволи,
преди да хукнат, ги кръстех.
Гниеха райските ябълки.
Адамовци ми се мръщеха.

Беше и тъжно, и смешно.
Змията чакаше лятото.
По кожата ми гореща
зрееха нови ябълки.

Виждаш, не съм светица.
Просто дочаках ръцете ти.
Трева съм. Не ме разпитвай
защо не станах безверница.

Старците-намъни помнят,
казват - родена съм бяла.
Тялото ми се ронело,
душата останала цяла.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me