uFeel.me
Трапчинките на щастието
Автор: Innocence,  12 май 2011 г. в 17:22 ч.
прочити: 512

В този океан от самоти,

където всяка капка е Вселена

на пръсти щастието стъпва и мълчи,

защото знае - сред шума му е студено.

Очаква светлината да се спре

в ъгъла на нечия трапчинка

и без да иска се превръща във небе,

и без да притежава е във всичко.

Сред сивата мъгла от власт и страх,

разпуква розови листенца красотата

и пак се втурва да спасява този свят,

макар да знае, че не всеки я понася.

Вселените се свиват и туптят,

едни порастват, други се смаляват...

На щастието в приказния кът,

красивото завинаги остава.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me