uFeel.me
Трън в сърцето на авлига
Автор: pin4e,  13 февруари 2011 г. в 19:43 ч.
прочити: 565
За да мога още да съм с тебе,
трябва много бавно да си тръгвам.
Със затворени очи да гледам.
И да виждам в теб, дори и гърбом.

За да мога да живея дълго,
трябва много бавно да умирам.
И се уча... Да се впивам мълком -
като трън в сърцето на авлига.

2010*

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me